Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

Innbyttebil

Å bytte din gamle bil hos en forhandler innebærer at forhandleren overtar bilen din, til fordel for at du får verdien på bruktbilen i avslag på din nye bil.

Det trenger ikke å være vanskelig å selge bilen. Møller Bil gjør jobben enkel for deg. Ta kontakt med din nærmeste forhandler i dag for mer informasjon om hva vi kan gjøre for deg.

Hva er en innbyttebil?

En innbyttebil er en bil som forhandleren har overtatt fra en kjøper. Når du velger å bytte inn bilen du allerede eier, vil du få prisavslag på din nye bil tilsvarende verdien av din gamle bil.

Å bytte inn bilen hos Møller Bil er en kjapp og enkel prosess, og oppgjøret skjer på dagen. Det betyr at du som kunde ikke behøver å bekymre deg for hvordan du skal få solgt bilen din før du kan kjøpe en ny. Her vil både kjøp og salg foregå samme dag.

Et utfordrende bruktmarked

Bruktmarkedet kan være vanskelig å manøvrere seg rundt på, og mange ender opp med å måtte selge bilen sin for en rimeligere pris enn ønsket. Etterspørselen avhenger av både sesong eller trend. Mange har erfart at det tar lengre tid å selge dieselbiler i områder der kjøring av dieselkjøretøy blir begrenset om vinteren.

I tillegg er det mange privatselgere eller kjøpere som opplever en del komplikasjoner med kontrakt og bilens tilstand, noe som medfører ekstra kostnader eller avbrutt salg.

Ved å la forhandleren ta inn bilen din, vil du oppleve fordeler som:

  • Raskt og trygt salg
  • Ingen komplikasjoner
  • Ingen skjulte kostnader
  • Garantert trygt oppgjør
  • Kontrakt

Når du bytter inn bilen din hos Møller Bil, kan du kjøpe en ny bil uten å måtte tenke på salg av ditt forrige kjøretøy.

Kan jeg bytte bilen min i en bruktbil?

Mange velger å kjøpe bruktbil for å spare penger. Møller Bil selger bruktbiler som har gjennomgått servicer hos autoriserte verksteder, som er EU-godkjente og som er nesten nye. Ønsker du å bytte inn bilen din i en av våre bruktbiler, er dette selvfølgelig mulig.

Vi har Norges største utvalg av bruktbiler, og tilbyr blant annet:

  • Stasjonsvogner
  • Bensin- og dieselbiler
  • El-biler
  • Ladbare hybridbiler

Uansett hva du måtte ønske har vi noe som passer for deg. Hos oss får du opptil 24 måneders garanti når du kjøper bruktbil. Du får også tilstandsrapporter etter kvalitetssjekk på et av våre autoriserte verksteder, garantert korrekt kilometerstand og tilbud om finansiering.

Velger du innbyttebil som finansieringsalternativ hos Møller Bil, betaler du kun differansen.

Les mer: Bruktbil Oslo

Hvordan vurderer forhandler pris på den gamle bilen min?

Som bilforhandler har vi god oversikt over bruktbilmarkedet og setter en takst deretter. Vi vurderer bilens tilstand og sjekker blant annet kjøretøyet for vesentlige feil. Eventuelle feil kan være med på å trekke ned verdien.

Husk at selv om det er en innbyttebil, vil du likevel fungere som en selger og derfor også være pliktig til å opplyse om det du vet om bilens tilstand.

Et godt tips til deg som skal bytte inn bilen, er å rengjøre den så godt du kan før du tar den med til forhandleren. Slik blir det lettere å se bilens potensiale og også få et bedre førsteinntrykk.

Har bilen din lån?

Skal du bytte inn en bil banken har tatt pant i, vil det være mest lønnsomt å innfri lånet først.

Noen ganger vil det også være mulig å innfri lånet med verdien i innbyttebilen, så lenge bilen er verdt mer enn det som står igjen på lånet. Husk at du da kun vil få det resterende beløpet som står igjen etter lånet har blitt innfridd i prisavslag på din nye bil.
Her anbefaler vi at du snakker med din lokale forhandler eller banken du har lån hos om finansieringsalternativer.

Finn din lokale Møller Bil forhandler

Skal du kjøpe ny bil? Finn din nærmeste Møller Bil forhandler i dag. Med bred kunnskap, lang erfaring og hyggelige medarbeidere, garanterer vi en god opplevelse!