Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

Finn bruktbil

Å finne den rette bruktbilen kan ofte være en tidkrevende jobb. Vi vil at alt skal være i orden med bilen, i tillegg til at bilen gjerne skal befinne seg i nærheten av der vi bor.

Kjøper du bruktbil hos din lokale Møller Bil forhandler, hjelper vi deg med alt det praktiske. Hos oss vil du få en bil som er nesten ny, med en komplett tilstandsrapport gjennomført etter grundig sjekk på et av våre autoriserte verksteder.

Bruktbil

Når du kjøper bruktbil hos Møller Bil får du alltid korrekt kilometerstand, tilstandsrapport, bruktbilgaranti, 30 dagers bytterett, gunstig finansiering og gode forsikringsordninger.

Hva bør du passe på når du skal finne bruktbil?

Når man skal finne en bruktbil er det et par punkter man bør gjennomgå nøye i forkant av kjøpet. Kjøper du bruktbil hos en Møller Bil forhandler, kan du være sikker på at bilen har gjennomgått en nøye og detaljert sjekk.

Vi ser blant annet på:

  • Vesentlige feil: Bilen blir sjekket for feil og skader hos et av våre autorisert verksteder.
  • Kilometerstand: Garantert korrekt kilometeravstand.
  • Service: Vi gir deg servicehefte og tilstandsrapport.
  • Heftelser: Vi sørger for at du ikke behøver å bekymre deg for heftelser ved salg. Eventuelle heftelser kan sjekkes på sidene til Brønnøysundregistrene.

Les mer: EU godkjenning

Hvorfor kjøpe bruktbil hos forhandler?

Mange lurer på om det lønner seg å kjøpe brukt gjennom privatperson eller hos en forhandler. Fordelen ved å kjøpe bilen brukt hos en forhandler, er at du da er dekket av forbrukerkjøpsloven. Dette gir deg retten til å reklamere, samt at du er bedre beskyttet av lovverket dersom det oppstår en tvist.

Kjøper du bruktbil hos en merkevareforhandler, slik som Møller Bil, kan du være trygg på at bilen er nøye sjekket hos et autorisert verksted.

En merkeforhandler vil ofte sitte på mer kunnskap og erfaring, samt ha spesialiserte medarbeidere. Kjøper du hos en forhandler som også har et merkeverksted, kan du være trygg på at de kjenner bilen din best dersom det skjer noe alvorlig med den.

Å kjøpe bruktbil hos en forhandler gir deg en større trygghet.

Finansiering og forsikring

En annen vesentlig fordel ved å kjøpe bruktbil hos en forhandler er at du kan få et godt tilbud på finansiering og forsikring av din nye bil. Hos Møller Bil får du en forsikring som er tilpasset den bilmodellen du kjøper. I tillegg tilbyr vi et trygt og raskt skadeoppgjør, både i Norge og Europa, leiebildekning og maskinskadedekning.

Kjøp bruktbil hos Møller Bil

Møller Bil har Norges største utvalg, enten du er på utkikk etter en stor eller liten bil, SUV eller stasjonsvogn, bensin, diesel, ladbar hybrid eller elektrisk. Finn bruktbil hos din lokale forhandler i dag. Vi hjelper deg med å finne bilen som dekker alle dine behov - til fornuftige priser.

Kjøper du bruktbil hos en av våre forhandlere, vil du blant annet få:

  • Full bytterett innen 30 dager eller 1000 km
  • Garantert korrekt kilometerstand
  • 24 måneders garanti
  • Full servicehistorikk (forutsatt at bilen har fulgt Møller Bils serviceprogram)
  • Tilbud på forsikring og finansiering om ønskelig.

Finn bruktbil hos din nærmeste forhandler i dag, og velg mellom de beste bruktbilene i Norge.

Innbyttebil

Når du skal kjøpe ny bil kan du også bytte inn den gamle bilen din hos en Møller Bil forhandler. Da vil prisen du får for din gamle bil trekkes av den nye bilen. Kjøper du en billigere bil enn den du allerede har, betaler forhandleren mellomlegget.

Ved å selge til en forhandler blir du kvitt bilen på dagen, og oppgjøret kan tas med det samme. Dermed slipper du å bruke tid på reparasjoner, vask, polering og visning av bilen til potensielle kjøpere. Kontakt din lokale forhandler for mer informasjon om dine muligheter.

Les mer: Innbyttebil

Mitt Bilhold

Skal du kjøpe bil hos din lokale Møller Bil?

Husk å følge med på Mitt Bilhold! Her vil d

u få en oversikt over og automatiske varsler om kommende verkstedavtaler, neste EU-kontroll og når det er på tide med en ny service. Det er også enkelt å bestille time til verksted gjennom appen.

Digital verkstedbestilling

Med Digital verkstedbestilling får du alt en bileier trenger å tenke på i én tjeneste. Logg på i nettleseren eller last ned appen.