Bruktbilforhandlere

Skal du selge bilen? Kanskje vurderer du å kjøpe brukt? Snakk med en av våre merkeforhandlere om innbytte av din gamle bil. Vi forhandler ŠKODA, Audi og Volkswagen, og driver bruktbilsalg med en rekke andre kjente merkevarer.

Finn bruktbilforhandlere

Vi har bruktbilforhandlere fra Trondheim i nord til Egersund i sørvest, samt Østlandet og Stor-Oslo. Vi er i dag Norges største bilforhandlerkjede, og ønsker derfor å være tilgjengelig der folk er. Våre forhandlere driver med kjøp og salg av ŠKODA, Audi og Volkswagen, i tillegg til en rekke andre kjente merkevarer.

Brukte biler

Korrekt kilometerstand, tilstandsrapport, 30 dagers bytterett og garantert servicehistorikk inngår i vår bruktbilgaranti.

Fordeler med å kjøpe bruktbil

Det er mange fordeler med å kjøpe bil brukt - først og fremst økonomisk, men også miljømessig. Nye biler har et formidabelt verditap bare de to første årene på veien, og etter fem år har de i snitt tapt halve verdien. Derfor velger mange å legge litt mindre penger i bilen, og kjøper heller brukt. Hos Møller Bil finner du biler som er nesten nye til en fornuftig pris.

Når du kjøper bruktbil hos en av våre bruktbilforhandlere, får du alltid med en tilstandsrapport fra en grundig kvalitets- og sikkerhetssjekk på et av våre autoriserte verksteder. I tillegg får du:

  • Garantert kilometerstand
  • Opptil 24 måneders garanti
  • Full bytterett i 30 dager eller 1000 km
  • Eksperthjelp fra A til Å
  • Trygt bilkjøp uten heftelser
  • Full servicehistorikk dersom bilen har fulgt Møller Bils serviceprogram
  • Tilbud på forsikring og finansiering

Alle våre bruktbilforhandlere har lang erfaring med salg av brukte personbiler og varebiler. Vi selger bare biler vi kjenner godt. Hos oss kan du derfor føle deg trygg når du gjør et bruktbilkjøp, og du slipper ubehagelige overraskelser på din neste EU-kontroll.

Skal du selge bilen?

Ved å selge den gamle bilen din til en av våre forhandlere får du et raskt oppgjør og en bekymringsfri handel. Vi tar oppgjøret med det samme, og du slipper å bruke tid på service og reparasjoner, vask og polering samt visning av bilen til potensielle kjøpere. Hos Møller Bil har vi gjort innbytte av bil veldig enkelt:

  • Forhandler kjøper bilen du allerede eier
  • Prisen du får trekkes fra den nye bilen du skal kjøpe

Pristilbudet du mottar for bilen din kan variere fra forhandler til forhandler. Dette kan ha å gjøre med at skader og reparasjoner takseres ulikt. En annen vanlig årsak er geografiske variasjoner i etterspørsel etter bilmodell, drivlinje og drivstoff.

Du bør likevel ikke kun fokusere på innbyttepris - til syvende og sist er det differansen mellom prisen på den nye bilen og innbytteprisen som avgjør hvor godt tilbudet er.

Møller Bil kjenner bilen din best - velkommen til en av våre bruktbilforhandlere!