Audi bruktbil

Det er flere fordeler med å kjøpe bruktbil. Dersom du er ute etter en Audi som er brukt, kan Møller Bil bistå. Vi har et stort utvalg av brukte Audier over hele landet, og kan hjelpe deg med å finne en bruktbil som passer best til dine behov.

Premium bruktbiler

Våre bruktbilsentre opererer i premium bruktbilsegmentet. Det innebærer at neste alle bruktbiler er 5 år eller yngre og har gått under 80 km. Dette gjelder på tvers av alle merkevarebilene våre. For deg som kunde kan du derfor være sikker på at du får en nesten ny bil av høy kvalitet, selv om du kjøper brukt.

Audi Approved :plus

Møller Bil tilbyr et godt utvalg av Audi Approved :plus godkjente bruktbiler, det gir deg en bruktbil du kan stole på og som er så god som ny.

En Audi merket Audi Approved :plus er yngre enn 5 år og har maksimalt kjørt 100.000 km. Den er godt vedlikeholdt og service som er utført på bilen er godt dokumentert. En Audi bruktbil med dette stempelet har også inntil 24 måneders, minimum 12 års garanti.

Mobilitetsgarantien gjelder minimum 7 måneder/8500 km frem i tid fra salgstidspunktet. Alle oppgraderinger er utført før levering til deg.

Hvilke behov skal bilen dekke?

For mange er bilen et viktig hjelpemiddel og helt nødvendig for at hverdagen skal gå rundt. Ulike mennesker har ulike behov, noe som spesielt avhenger av arbeid, familiesituasjon og fritidsaktiviteter. Før du kjøper bil kan du for eksempel stille deg selv følgende spørsmål:

 • Hvor lenge skal du ha bilen?
 • Hvor mange skal ha plass?
 • Skal du kjøre lange strekninger?
 • Hvilket utstyr trenger du plass til?
 • Ser du etter en bil som er skånsom for miljøet?

Klarer du å svare på disse spørsmålene, har du kommet langt på vei i planleggingen. Besøk en av våre bruktbilforhandlere hvis du trenger hjelp med vurderingen. Vi har lang erfaring med å hjelpe bilkjøpere på veien til sin (nesten) nye bil.

Mange fordeler med å kjøpe Audi brukt hos Møller

Det er alltid en fordel å kjøpe bruktbil hos en merkeforhandler. Ingen har så høy kompetanse om våre produkter som det vi har. Du får alltid med tilstandsrapport når du kjøper bruktbil, som er utarbeidet etter en grundig kvalitets- og sikkerhetssjekk på et av våre autoriserte verksteder. I tillegg får du:

 • Korrekt kilometerstand
 • Opptil 24 måneders garanti
 • Full bytterett i 30 dager eller 1000 km
 • Eksperthjelp fra A til Å
 • Trygt bilkjøp uten heftelser
 • Full servicehistorikk dersom bilen har fulgt Møller Bils serviceprogram

Hos Møller Bil selger vi bare biler vi kjenner godt. Derfor kan du forvente å bli møtt av selgere med god kompetanse og bred erfaring med Audi. Bruktbil er et økonomisk og miljømessig godt valg, og med Møller Bil har du ingen ubehagelige overraskelser i vente.

Les mer: Bruktbil hos Møller Bil

Din nærmeste bruktbilforhandler

Møller Bil har bruktbilforhandlere fra Trondheim i nord til Stavanger i sørvest, i tillegg til Østlandet og Stor-Oslo. Vi er i dag Norges største bilforhandlerkjede, og derfor er det viktig for oss å være tilgjengelige der kundene våre er.

Bruktbil

Når du kjøper bruktbil hos Møller Bil får du alltid korrekt kilometerstand, tilstandsrapport, bruktbilgaranti, 30 dagers bytterett, gunstig finansiering og gode forsikringsordninger.

Innbytte av din gamle bil

Hos Møller Bil kan du bytte inn din gamle bil mot den nye. Vi tilbyr raskt oppgjør og en bekymringsfri handel, og du kan føle deg trygg på at du har gjort et godt valg.

Innbyttebil er enkelt hos Møller. Din lokale forhandler kjøper bilen du allerede eier, og prisen trekkes fra på den nye bilen du skal kjøpe. Du slipper å bruke tid på service og reparasjoner, vask og polering samt visning av bilen til potensielle kjøpere.

Du mottar et pristilbud for din gamle bil basert på en taksering av bilens tilstand. Pristilbudet avhenger også av geografiske ulikheter i etterspørsel etter bilmodell, drivlinje og drivstoff.

Finn din Audi bruktbil til salgs hos Møller Bil

Som nevnt ovenfor er det mange fordeler med å handle bruktbil hos Møller Bil!

Ta turen innom en av våre forhandlere for å kikke på bruktbiler til salgs. Vi har en bil som passer for deg, enten du er ute etter en ny eller brukt bil, stor eller liten, SUV eller stasjonsvogn, bensin, diesel, ladbar hybrid eller elektrisk.

Velkommen!