Har du fått en steinsprut eller sprekk i frontruten?

En steinsprutskade er viktig å behandle raskt for å unngå at skaden sprekker opp ytterligere. Dersom skaden utvikler seg kan det føre til at hele frontrute må skiftes. Vi i Møller Bil både reparerer og skifter frontrute på bilen din dersom uhellet har vært ute.

Bestill direkte hos en av våre forhandlere

Gratis dersom steinsprutskaden kan repareres

Størrelse og plassering på steinsprutskaden avgjør om den kan fikses med en enkel reparasjon eller om hele frontruten må byttes. Med kasko eller delkasko betaler du ingenting for rutereparasjon. Derfor lønner det seg å handle raskt når skaden først har oppstått slik at det ikke utvikler seg.

Er skaden for stor og frontruten må skiftes, betaler du samme egenandel til forsikringsselskapet uansett hvilket verksted du bruker. Vi har avtale med alle forsikringsselskap

Ta gjerne med deg et steinsprutplaster neste gang du er innom oss. Setter du det på skaden umiddelbart kan det hindre at du må skifte hele ruten.


Med tjenesten Skadetakst Online i Bilhold kan du enkelt:

  • Registrere skaden og laste opp bilder av bilruten
  • Motta beskrivelse og et uforpliktende pristilbud på jobben som må utføres
  • Bestille time hos ditt foretrukne verksted direkte i Bilhold

Det er med andre ord ikke nødvendig å dra til verkstedet i forkant for befaring av skaden.

Ved steinsprut og andre frontruteskader: vær raskt ute!

For at det skal være mulig å reparere en steinsprutskade, er det viktig at du kjører bilen til verkstedet så fort skaden har oppstått. Den samme ruten kan faktisk repareres både to og tre ganger for steinsprutskade.

Har du fått en sprekk i frontruten og lar den være, kan det føre til at problemet vokser - bokstavelig talt. Skaden vil bli større, og du kan risikere at ruten sprekker. En større sprekk i frontruten kan ikke alltid repareres, noe som betyr at hele frontruten må byttes.

Som merkeverksted benytter vi alltid original frontrute og lim for å opprettholde samme kvalitet på bilen som da den var ny.

Kort behandlingstid ved enkle steinsprutskader

Er det snakk om en ukomplisert steinsprutskade, tar det normalt sett bare noen timer å reparere dette.

Dersom frontruten må skiftes og teknologien må kalibreres, tar det noe lengre tid. Dette avhenger av hva som må kalibreres. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har flere spørsmål knyttet til dette.

Relaterte forhandlere

Relaterte artikler

Se alle artikler