Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

Steinsprutreparasjon

Våre forhandlere utfører steinsprutreparasjon. Med kasko eller delkasko er det ingen ekstra kostnader for å gjøre dette. Dersom hele frontruten må byttes betaler du den faste egenandelen, uansett hvilket verksted du velge

Bestill reparasjon av din rute online

Registrer skaden din i Mitt Bilhold så slipper du å kjøre til verkstedet på forhånd.

Skader fra steinsprut

Våren er høysesong for steinsprutskader. Veiene har blitt strødd gjennom vinteren, og når snøen forsvinner blir stein og sand slynget opp i luften. Dersom bilen blir truffet, skal det ikke mye til for å få en skade i lakken eller bilglasset.

Har du vært så uheldig og fått skade fra steinsprut, bør du ta kontakt med din Møller Bil forhandler så raskt som mulig. En steinsprutreparasjon koster deg nemlig ingenting, så lenge du har kasko eller delkasko.

Hvis du ikke får skaden reparert mens den er ny, kan problemet vokse seg større - bokstavelig talt. En steinsprutskade vil sprekke opp ytterligere hvis du lar den være, og dersom det blir umulig å reparere den må hele ruta skiftes.

Det er ulønnsomt å vente med steinsprutreparasjon

En steinsprutreparasjon kan skje uten kostnad eller tap av bonus, så lenge bilen omfattes av kasko eller delkasko. Ved vanlige steinsprutskader kan den samme ruta repareres opptil flere ganger, og sjansen for å få et godt resultat er størst dersom du fikser skaden så raskt som mulig.

En ubehandlet skade skaper trøbbel og merarbeid, enten fordi den utvikler seg eller fordi det kommer skitt og vann inn i sprekken. I verste fall kan skader fra steinsprut føre til at ruten sprekker. Hvis skaden får utvikle seg må hele ruta skiftes, og da må du betale egenandel.

Våre forhandlere utfører steinsprutreparasjon, og skifter hele frontruten hvis det er nødvendig. Du betaler samme egenandel uansett hvilket verksted du velger - det er altså ikke dyrere å velge et Møller Bil-verksted fremfor et frittstående bilverksted.

Bestill reparasjon av din rute online

Registrer skaden din i Mitt Bilhold så slipper du å kjøre til verkstedet på forhånd.

Bilens frontrute har viktige funksjoner

Frontruten på en bil har mange viktige funksjoner, spesielt hos moderne biler. Frontruten er en grunnleggende og nødvendig del av bilens ytelses- og sikkerhetsfunksjoner, så lenge den er hel og intakt. Noen av disse funksjonene er:

  • Fri sikt: Frontruten skal naturligvis sørge for fri sikt, og selv en liten steinsprutskade kan være uheldig plassert og hemme sikten.
  • Sikkerhet ved bilulykke: Når kollisjonsputene blåser seg opp gir frontruten støtte, men dette fungerer bare dersom hele ruta er intakt.
  • Optimal ytelse: En original frontrute er laget for å holde ute fartsvind og redusere risting, og bidrar til denne effekten under kjøring.
  • Stabilitet i glasset: Frontruten er også en bærende del av bilens karosseri, og utgjør 30% av alt som forhindrer konstruksjonen i å bli deformert ved et sammenstøt.

Ikke vent med å utbedre steinsprutskade - kontakt ditt nærmeste Møller Bil-verksted i dag.

Bestill skadereparasjon

Her kan du få taksert skade og bestilt time til bilglasskader, bulker, riper i lakken, samt større karosseriskader.