Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

Skifte frontrute

Skader på frontruten kan komme når man minst venter det, og noen ganger er det ikke annet å gjøre enn å skifte hele ruten. Trenger du å skifte frontrute på din Audi, Volkswagen eller ŠKODA, bør du komme til Møller Bil.

Bestill reparasjon av din rute online

Registrer skaden din i Mitt Bilhold så slipper du å kjøre til verkstedet på forhånd.

Steinsprutskader trenger ikke koste noe

Har du fått steinsprutskader på frontruten, er det ikke sikkert hele ruten må byttes. Enkle skader fra steinsprut kan repareres raskt og enkelt, og med kasko eller delkasko koster det ikke noe ekstra.

Den samme ruten kan repareres for steinsprutskader både to og tre ganger - så lenge du drar raskt på verksted.

Hvis du derimot venter med å reparere skaden, kan den utvikle seg til å bli komplisert og omfattende. Da må hele ruten skiftes. Dette kan også være tilfelle hvis det har kommet skitt og vann langt inn i sprekken. Hvis skaden i bilglasset er liten og fersk, er det derfor ingenting å vente på.

Skifte frontrute

Har du en komplisert skade eller større sprekk i frontruten, må hele ruten skiftes. Dette kan du gjøre hos Møller Bil. Du betaler det samme i egenandel uansett hvilket verksted du velger, og det er derfor ikke dyrere å velge Møller Bil framfor nisjeverksteder.

Våre forhandlere bruker kun originale deler fra produsenten. Det betyr at du får en ny frontrute med nøyaktig passform, korrekt farge og riktig tykkelse.

Moderne biler har avansert teknologi knyttet til frontruten, og dersom du må skifte frontrute på bilen må det teknologiske utstyret kalibreres på nytt. Våre forhandlere bruker toppmoderne og originalt kalibreringsutstyr fra produsenten, slik at vi kan være sikre på at alt fungerer som det skal.

Bestill time i dag

Vi har verksteder over store deler av landet som er spesialister på bilglass. Dersom du har behov for å skifte frontrute eller reparere en steinsprutskade, kan du bestille time gjennom Mitt Bilhold eller kontakte din nærmeste forhandler.

Det er ikke nødvendig å komme på befaring i forkant av timen. Med Skadetakst Online kan du laste opp bilder av skaden og motta et uforpliktende tilbud.

Bestill skadereparasjon

Her kan du få taksert skade og bestilt time til bilglasskader, bulker, riper i lakken, samt større karosseriskader.