Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

Frontrute

Trenger du ny frontrute? Kjører du en Audi, Volkswagen eller ŠKODA bør du komme til Møller Bil. Vi bruker kun originale deler og kalibreringsutstyr fra produsenten.

Bestill skadereparasjon

Her kan du få taksert skade og bestilt time til bilglasskader, bulker, riper i lakken, samt større karosseriskader.

Skader fra steinsprut

Steinsprutskader betyr ikke nødvendigvis at hele frontruten må skiftes - faktisk kan den samme ruta repareres for steinsprutskader både to og tre ganger. Dette forutsetter naturligvis at du ikke venter med å utbedre skaden, men får gjort det så raskt som mulig.

En vanlig steinsprutskade repareres raskt og enkelt hos Møller Bil. Hvis bilen omfattes av kasko eller delkasko, koster det deg ingenting ekstra.

Dersom du lar frontruten gå ubehandlet, kan steinsprutskaden vokse seg til en sprekk. Hvis dette skjer må du ha ny frontrute. Du må også ha ny frontrute hvis det kommer for mye skitt og vann inn i sprekken.

Les også: EU-kontroll

Skifte frontrute

Noen ganger er det ikke mulig å reparere skader i frontruten, og den må derfor skiftes. Hos Møller Bil bruker vi kun originale deler fra produsenten. Det betyr at du får en ny frontrute med nøyaktig passform, korrekt farge og riktig tykkelse.

Er det behov for å skifte frontrute, betaler du samme egenandel uansett hvilket verksted du velger. Det er altså ikke dyrere å gå til Møller Bil fremfor nisjeverksteder.

Dersom frontruten på din Audi, Volkswagen eller ŠKODA må byttes, bør du komme til Møller Bil. Vi kjenner merkene vi forhandler best, og du kan være sikker på at bilen din er i gode hender hos et av våre verksteder.

Bestill reparasjon av din rute online

Registrer skaden din i Mitt Bilhold så slipper du å kjøre til verkstedet på forhånd.

Kalibrering av bilens teknologi

Hvis bilen din må ha ny frontrute, må også teknologien knyttet til frontruten kalibreres på nytt. Moderne biler blir gjerne levert med avansert utstyr som skal optimalisere bilens sikkerhet og ytelse, som for eksempel kamera. Kameraet sender opplysninger til de øvrige sikkerhetssystemene i bilen, som for eksempel kjøreassistent og autobrems.

Hvis bilen må ha ny frontrute, må kameraet kalibreres for å fungere slik det skal.

Våre forhandlere av Audi, Volkswagen og ŠKODA bruker toppmoderne og originalt utstyr for å kalibrere bilens teknologiske funksjoner. På den måten kan vi være helt sikre på at bilen yter optimalt, både med tanke på framdrift og sikkerhet.

Stabiliserer bilens karosseri

Frontruten har også andre viktige egenskaper, som å hindre bilens karosseri i å bli deformert ved et sammenstøt. Disse viktige funksjonene fungerer kun optimalt med originale deler fra produsenten.

Finn din nærmeste forhandler

Vi vet at kundene våre setter pris på at vi er i nærheten, og derfor finnes Møller Bil-forhandlere over store deler av landet. Vi utfører alt fra småskadereparasjon og bilglass til service og verksted. Flere av våre forhandlere tilbyr også dekkhotell hvor dekkskifte er inkludert.

Velkommen til Møller Bil!

Bestill reparasjon av din rute online

Registrer skaden din i Mitt Bilhold så slipper du å kjøre til verkstedet på forhånd.