Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

Frontrute pris

Har du behov for skifte eller reparasjon av frontrute? Møller Bil har autoriserte merkeverksted som behandler alle typer skader i bilglass.

Vi bruker kun originale deler, og våre dedikerte eksperter sørger for optimal trygghet. Bestill time gjennom appen Mitt Bilhold, eller kom innom din lokale Møller Bil forhandler for vurdering av skadeomfang på frontrute og pris.

Bestill reparasjon av din rute online

Registrer skaden din i Mitt Bilhold så slipper du å kjøre til verkstedet på forhånd.

Priser på bilglass

Vi har spesialutdannede og hjelpsomme fagfolk som kun jobber for spesialiserte merkeverksteder. Det betyr at vi kun bruker originaldeler til bilene som er godkjente av fabrikkene, og at hver enkelt medarbeider på de ulike verkstedene kjenner til og oppfyller alle kravene din bil stiller.

Pris på frontrute avhenger av skadeomfang og forsikring. Dersom du må skifte frontruten betaler du samme egenandel, uansett hvilket Møller Bil verksted du bruker.

Med tjenesten Skadetakst Online i appen Mitt Bilhold kan du raskt og enkelt få et uforpliktende pristilbud. Det eneste du trenger å gjøre er å laste opp bilder av skaden i appen, deretter vil du motta en beskrivelse og tilbud på jobben som må utføres.

Steinsprutskade

Har din frontrute fått steinsprutskade? Har du hel- eller delkasko, kan du reparere skadene hos ditt lokale Møller Bil verksted helt kostnadsfritt. Det er med andre ord ikke dyrere hos oss enn hos de frittstående bilruteverkstedene.

De aller fleste forsikringsselskap dekker skader på bilglass helt uten bonustap fordi reparasjonen anses som forebyggende arbeid!

Har ruten fått steinsprutskader, er det smart å reparere skadene så fort du ser dem. Dette for å hindre at skadene utvikler seg så mye at ruten må byttes. De aller fleste steinsprutskader kan repareres uten at vi må bytte glasset.

Bytte frontrute

Dersom du må bytte frontrute på bilen, kan du trygt gjøre dette hos ditt lokale Møller Bil verksted.

De fleste moderne biler stiller i dag større krav til frontruten enn tidligere fordi den spiller en viktig rolle i bilens sikkerhetsfunksjoner. Den er en del av den bærende karosserikonstruksjonen, og det er derfor viktig at ruten skiftes ut med orignaldeler av høyeste kvalitet.

Frontrutebytte hos Møller Bil gir deg fordeler som:

 • Kun originale deler med merkelogo
 • Originalt lim
 • 24 timers vurdering av skaden
 • Fornuftig frontrute pris

Fiks ruten raskt

Det er viktig å fikse ruten så fort skaden inntreffer. Gjør du dette vil du:

 • Spare penger
 • Ivareta din og andres sikkerhet
 • Opprettholde kjørekomforten

Alle verkstedene til Møller Bil er spesialiserte verksted, og sørger for at frontrutebytte skjer i samsvar med fabrikkens krav. Vi sikrer at alle systemer som kobles opp til frontruten fungerer optimalt. For deg betyr dette en større trygghet og en garanti for at bilglasset holder en høy standard.

Har bilen behov for reparasjon, kan vi garantere at du ikke må betale mer enn den prisen vi har avtalt på forhånd. Bilen vil også alltid være klar til avtalt tid.

Møller Bil

Møller Bil er Norges største bilforhandlerkjede, og vi har 42 bilforhandlere og 11 spesialiserte skadeverksteder. Hos oss får du alt du trenger til bilen din på ett sted!

Vi tilbyr tjenester som:

 • Bilsalg
 • Hjulskift og dekkhotell
 • Verksted og service
 • EU-kontroll
 • Bilglass
 • Skadesenter

Hos oss vil du alltid få en hyggelig opplevelse. Våre ansatte vektlegger gode kundeopplevelser og setter alltid kunden i fokus.

Bestill verkstedtime

Våre forhandlere har spesialutdannede fagfolk som kun jobber med Volkswagen, Audi eller SKODA. En rekke av våre verksted er også SEAT-sertifiserte servicepunkt.

Vi bruker kun originale deler for å sikre at bilen holder den samme kvaliteten lengre. Bestill time i dag gjennom Mitt Bilhold.

Bestill skadereparasjon

Her kan du få taksert skade og bestilt time til bilglasskader, bulker, riper i lakken, samt større karosseriskader.

Les mer: Verksted og service