Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

Bytte frontrute

Må du bytte frontrute på bilen din, bør du gjøre det hos et autorisert merkeverksted. Dette kan din lokale Møller Bil forhandler hjelpe deg med.

Bestill skadereparasjon

Her kan du få taksert skade og bestilt time til bilglasskader, bulker, riper i lakken, samt større karosseriskader.

Møller Bil benytter kun originale deler, er autoriserte og følger fabrikkens retningslinjer. Ta kontakt med din lokale forhandler i dag eller bestill time gjennom appen Mitt Bilhold. Hos oss vil bilen din alltid være i trygge hender.

Frontrutebytte - så enkelt får du pristilbud

Har skaden på din frontrute blitt stor, vil prisen avhenge av forsikring og skadeomfang. Dersom hele frontruten må byttes, har vi samme egenandel hos alle våre verksted.

Dersom ruten kun har fått steinsprutskader som kan repareres, vil reparasjonskostnadene dekkes av din forsikring dersom du har hel- eller delkasko.

Benytter du tjenesten Skadetakst online i appen MItt Bilhold, kan du enkelt få et uforpliktende tilbud på bytte av frontrute. For å få pristilbud må du laste opp bilder av skaden i appen. Deretter vil du motta en beskrivelse av jobben som må utføres.

Les mer: Bilglass

Ikke drøy tiden - sjekk frontruten nå

Du kan spare penger på å avdekke skader på frontruten tidlig. Husk derfor å bestille verkstedtime så fort du ser at ruten har fått en skade, slik at du kan få reparert den tidlig i prosessen.

Det lønner seg å sjekke bilruten tidlig fordi du får:

 • Lavere eller ingen kostnader
 • Ivaretatt sikkerheten
 • Opprettholdt kjørekomfort
 • Vedlikeholdt karosseriet

Dersom bilglasset kun har en sprekk som skyldes steinsprutskade, vil forsikringen din i de aller fleste tilfeller dekke hele kostnaden. Dette gjelder dersom du har kasko eller delkasko på bilen.

Les mer: Sprekk i frontrute

Møller Bil - Vi kjenner bilen din best

Alle verkstedene til Møller Bil er merkeverksted som er spesialiserte på de bilmerkene vi fører. For deg som kunde betyr dette at alle våre mekanikere og teknikere sørger for at skifte av frontruten skjer i samsvar med fabrikkens krav.

Når vi følger fabrikkens krav, sørger vi for at alle systemer som kobles opp til ruten fungerer optimalt. Dette betyr at du får en garanti for at bilruten holder en høy standard, gir større trygghet og økt kjørekomfort.

Vi bruker kun originaldeler for å sørge for at bilens kvalitet blir bevart. Ta gjerne kontakt for mer informasjon om hva vi kan gjøre for deg.

Ta kontakt med din lokale Møller Bil forhandler

Møller Bil har 42 bilforhandlere og 11 spesialiserte verksteder fordelt rundt om i landet. Dette gjør oss til Norges største bilforhandlerkjede! For deg betyr det at du får alt på ett sted. Du vil alltid oppleve en hyggelig kundeservice som blant annet inkluderer bred ekspertise og høy punktlighet.

Vi kan hjelpe deg med alt innen bilhold.

Hos Møller Bil får du også tilgang til tjenester som:

 • Dekkhotell
 • Hjulskift
 • EU-kontroll
 • Skadesenter
 • Bilsalg og -kjøp

Bestill reparasjon av din rute online

Registrer skaden din i Mitt Bilhold så slipper du å kjøre til verkstedet på forhånd.

Mitt Bilhold

Med appen Mitt Bilhold blir det enklere å eie bil. Her får du en komplett oversikt over ditt bilhold og alle våre tjenester.

Gjennom tjenesten Mitt Bilhold kan du:

 • Finne all teknisk informasjon om bilen din
 • Serviceavtale
 • Bestille verkstedtime og EU-kontroll
 • Få en oversikt over kommende avtaler
 • Taksere skader
 • Få tips og råd

Digital verkstedbestilling

Med Digital verkstedbestilling får du alt en bileier trenger å tenke på i én tjeneste. Logg på i nettleseren eller last ned appen.