Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

Bilrute reparasjon

Reparasjon av bilrute er raskt og enkelt hos våre forhandlere. Vi bruker kun originale deler fra produsenten, og kjenner din Audi, Volkswagen eller ŠKODA best.

Bestill reparasjon av din rute online

Registrer skaden din i Mitt Bilhold så slipper du å kjøre til verkstedet på forhånd.

Bilens frontrute har viktige egenskaper

En frontrute har mange flere egenskaper enn du kanskje er klar over, og disse er knyttet til bilens kjøreevne, stabilitet og sikkerhet. Selv en steinsprutskade kan føre til at bilen mister noen av sine viktige egenskaper. Vanlige steinsprutskader gjøres raskt og enkelt uten ekstra kostnad for deg som har kasko eller delkasko, og det er derfor ingen grunn til å vente med reparasjon av bilruten.

Lar du steinsprutskaden gå ubehandlet risikerer du at ruta sprekker.

En bilrute har viktige funksjoner knyttet til sikkerhet. Frontruten utgjør en bærende del av bilens konstruksjon, og ved et eventuelt sammenstøt forhindrer den bilen i å bli deformert. I tillegg spiller bilruten en viktig rolle i å støtte opp airbagene hvis de blåser seg ut.

En original bilrute bidrar også til optimal sikt og ytelse, blant annet ved å holde ute fartsvind og minimere risting.

Moderne biler med avanserte funksjoner

I tillegg til dette har mange moderne biler høyteknologiske funksjoner i frontruten, som bidrar til sikkerhet og stabilitet. Disse kan for eksempel være kameraer, kjøreassistent, tretthetsvarsler og autobrems.

Ved en vanlig steinsprutreparasjon er det normalt sett ikke nødvendig å kalibrere disse funksjonene på nytt. Må derimot hele ruta skiftes, må også sikkerhetsfunksjonene kalibreres på nytt slik at de fungerer som de skal.

Våre forhandlere bruker toppmoderne og originalt utstyr fra produsenten for å kalibrere bilens teknologi, for å være helt sikre på at alt fungerer som det skal.

Bilrute reparasjon hos Møller Bil

Våre forhandlere er spesialister på Audi, Volkswagen og ŠKODA. Dersom frontruten må skiftes, får du originale bilglass med nøyaktig passform, korrekt farge og riktig tykkelse. Vi monterer og kalibrerer etter anvisninger fra produsenten.

Flere av våre verksteder er nå sertifiserte skadespesialister. Dette er en merkevare eiet av Volkswagen AG, og konseptet Skadespesialist er en kvalitetsstandard for skadereparasjoner fra Volkswagen. Dermed kan du være trygg på at bilen din er i meget gode hender.

Hvor lang tid tar reparasjon av bilrute?

En liten reparasjon av bilrute som ved steinsprutskade, går raskt og enkelt. Dersom du må bytte rute tar det noe lenger tid.

Hvor lang tid det tar å kalibrere bilens sikkerhetssystemer, avhenger av hva som skal kalibreres. Noen ganger tar det mindre enn en time, og andre ganger må bilen "kjøres inn" for å se at alt fungerer som det skal. Da kan det ta litt lengre tid.

Vær obs på at limet har en herdetid på noen timer, noe som betyr at bilen ikke kan kjøres umiddelbart etter at ruten er byttet. Hos Møller Bil kan du være trygg på at limet har herdet ordentlig før vi slipper bilen ut på veien igjen.

Har du en Audi, Volkswagen eller ŠKODA, bør du derfor komme til Møller Bil - vi kjenner bilen din best.

Bestill skadereparasjon

Her kan du få taksert skade og bestilt time til bilglasskader, bulker, riper i lakken, samt større karosseriskader.