Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

Bilglass Ensjø

Møller Bil Ensjø er eksperter på bilglass. Vi skifter bilglass og frontruter med originale deler. Har du fått steinsprutskader i ruta, koster det deg ingenting å utbedre skadene så lenge du har kasko eller delkasko.

Bestill reparasjon av bilglass online, eller ta kontakt med Møller Bil Ensjø.

Bestill reparasjon av din rute online

Registrer skaden din i Mitt Bilhold så slipper du å kjøre til verkstedet på forhånd.

Steinsprutskade

Reparerer Møller Bil Ensjø dine steinsprutskader, slipper du å tenke på kostnadene. De fleste forsikringsselskap dekker skader på bilglass helt uten bonustap fordi dette anses som forebyggende arbeid.

Har frontruta fått steinsprutskader, gjør du det lurt i å reparere skadene så fort du ser dem. Dette for å hindre at skadene utvikler seg så mye at du til slutt må bytte hele frontruta.

Ny frontrute

Har bilen behov for ny frontrute? Møller Bil er et autorisert merkeverksted, og for deg betyr dette at vi kun bruker originale deler. Hos Møller Bil Ensjø reparerer vi frontruter og bilglass med nøyaktig passform, korrekt farge og riktig tykkelse. I nabobygget finner du Møller Bil Etterstad, som reparerer og skifter ruter for ŠKODA.

Vi har dedikerte eksperter på ruteskift og rutereparasjon som sørger for at frontruten og teknologien bak den fungerer som den skal.

Ved bytte av frontrute forekommer en egenandel - men denne er den samme uansett hvilket Møller Bil verksted du benytter.

Les mer: Bilglass

Møller Bil Ensjø og Etterstad - din lokale ekspert på bilglass

Møller Bil Ensjø er en autorisert forhandler av Audi, og vi var den første rendyrkede Audi-forhandleren i 1999. Det betyr at vi er eksperter på Audi, og bistår deg med alt fra å avdekke hvilke behov du har ved kjøp av bil, til reparasjoner, service, dekk og utskiftning av originale deler.

Eier du eier av en ŠKODA som trenger skifte eller reparasjon av bilglass? Et steinkast unna Møller Bil Ensjø finner du Møller Bil Etterstad som er autorisert forhandler av ŠKODA. De kan også bistå deg med service på bilen samt kjøp og salg av bruktbiler.

Har du behov for mer informasjon om våre tjenester og produkter, er du hjertelig velkommen innom din foretrukne forhandler på Ensjø eller Etterstad.

Mitt Bilhold

Er du kunde av Møller Bil, kan du enkelt bestille verkstedtime gjennom appen Mitt Bilhold. Her kan du bestille reparasjon, enten det gjelder steinsprut, sprekker eller større skader.

Digital verkstedbestilling

Med Digital verkstedbestilling får du alt en bileier trenger å tenke på i én tjeneste. Logg på i nettleseren eller last ned appen.

Skadesenter - ring 915 04490

For å komme i kontakt med Møller Bil Skadesenter, ring 915 04490. Kundesenteret hjelper deg med å bestille time på det sted og til den tid det passer deg best.

Les mer om Møller Bil Skadesenter her