Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

Bilglass Bergen

Bestill time hos Møller Bil i Bergen for bytte av bilglass. Du finner våre forhandlere i Nesttun, Drotningsvik, Kokstad og Minde, i tillegg til Møller Bil Skadesenter Bergen.

Bestill reparasjon av din rute online

Registrer skaden din i Mitt Bilhold så slipper du å kjøre til verkstedet på forhånd.


Ingen ekstra kostnader

Så lenge du har kasko eller delkasko, er det ingen ekstra kostnad forbundet med å reparere steinsprutskader på din Volkswagen, Audi eller ŠKODA. Dersom hele ruten må skiftes, betaler du samme egenandel uansett hvilket verksted du bruker.

Betaler du en fast egenandel, er det heller ingen ekstra kostnad hvis bilens sikkerhetsfunksjoner må kalibreres på nytt.

Les også: Dekkskift Bergen

Bilglass er viktigere enn du kanskje tror

Får du en skade på frontruten, bør den byttes så raskt som mulig. På dagens biler er frontruten en bærende del av konstruksjonen, og den er ofte utrustet med kameraer og sensorer. Disse har sentrale sikkerhetsfunksjoner.

Selv en steinsprutskade kan føre til at bilen mister sine viktige egenskaper. Dette kan for eksempel være:

  • Sikkerhet ved bilulykke: Frontruten gir støtte for airbagene når de blåser seg opp, og for at dette skal fungere må frontruten være hel og intakt.
  • Bedre ytelse: En original frontrute opprettholder sin effekt under kjøring, blant annet ved å holde ute fartsvind og minimere risting.
  • Sikt: En steinsprutskade som er uheldig plassert reduserer sikten.
  • Stabilitet i glasset: Frontruten er en bærende del av karosseriet, og utgjør 30% av alt som forhindrer konstruksjonen i å bli deformert ved et sammenstøt.

Hvis frontruten må skiftes, er det derfor viktig for sikkerheten at du får riktig frontrute som monteres og kalibreres på korrekt måte. Det får du hos Møller Bil. Våre forhandlere bruker kun originale bilglass med nøyaktig passform, korrekt farge og riktig tykkelse.

Les mer: Bilglass

Kalibrering av sikkerhetssystemer

Moderne biler leveres med avansert teknologi som øker sikkerheten, som kjøreassistent, kamera, tretthetsvarsler og autobrems. Hvis hele frontruten må skiftes, må sikkerhetsfunksjonene kalibreres slik at de fungerer som de skal.

Hvor lang tid det tar å kalibrere bilens sikkerhetssystemer, avhenger av hva som skal kalibreres. Noen ganger tar det mindre enn en time, og andre ganger må bilen "kjøres inn" på verkstedet for å se at alt fungerer som det skal. Da kan det ta litt lengre tid.

Våre forhandlere av bilglass i Bergen bruker toppmoderne og originalt kalibreringsutstyr fra produsenten. Dermed kan du være sikker på at bilen din er like sikker og pålitelig som før, også etter at bilglasset er skiftet.

Les også: Bruktbil

Forhandlere av bilglass i Bergen

Du finner våre forhandlere av bilglass i Bergen i Nesttun, Drotningsvik, Kokstad og Minde, i tillegg til Møller Bil Skadesenter Bergen. Det er ikke nødvendig å komme på befaring i forkant av reparasjonen. Med tjenesten Skadetakst Online i Mitt Bilhold, kan du registrere skaden, laste opp bilder og motta et uforpliktende pristilbud.

Bestill skadereparasjon

Her kan du få taksert skade og bestilt time til bilglasskader, bulker, riper i lakken, samt større karosseriskader.

Ved Møller Bil Skadesenter Bergen finner du våre skadespesialister. En skadespesialist er et kvalitetsstempel for reparasjoner av våre bilmodeller, som kun kan brukes av skade- og lakkverksteder som dokumenterer høy kvalitet og standard. Her kan du få utført all reparasjon, fra riper i lakken til skader i bilens karosseri.