Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

Bilglass Asker

Møller Bil Asker reparerer skader i bilglass og frontrute. Vårt verksted er et autorisert merkeverksted som kun bruker originale deler ved reparasjon av bilglass og andre bildeler.

Visste du at med kasko og delkasko betaler du ingenting for utbedring av steinsprutskader hos Møller Bil Asker? Bestill time til reperasjon gjennom Mitt Bilhold-appen eller kom innom vår forhandler i dag.

Vi kjenner bilen din best!

Bestill reparasjon av din rute online

Registrer skaden din i Mitt Bilhold så slipper du å kjøre til verkstedet på forhånd.

Reparasjon og skift av bilglass

Hos Møller Bil Asker og Bærum kan du få reparert skadet bilglass. Vi bruker kun originale deler i samsvar med fabrikantens krav, og sørger for at teknologien bak delene fungerer optimalt for din sikkerhet og trygghet.

Våre dedikerte eksperter gjør alt de kan for at du skal bli fornøyd.

Les mer om: Bilglass

Skifte av frontrute

Har bilen behov for en ny frontrute? Vi skifter frontruter med originale deler med riktig tykkelse, nøyaktig passform og korrekt farge.

Enten du skal bytte frontrute eller reparere bilglass i Asker kan vi hjelpe deg. Møller Bil Asker og Bærum er spesialister på Volkswagen og Audi, og kjenner bilen din best.

Steinsprutskade

Dersom bilglasset har fått steinsprutskade, kan vi reparere skadene. Har du kasko eller delkasko, kan vi reparere steinsprutskader uten at det koster deg noe som helst.

Husk å ta kontakt så fort du legger merke til skadene, da tidlig reparasjon kan hindre skadene i å utvikle seg. Lar du det gå for lenge kan du risikere å måtte bytte hele frontruta.

Møller Bil Asker og Bærum

Møller Bil Asker og Bærum er en av Norges største bilforhandlere av Volkswagen og Audi, og hos oss får du derfor alt du trenger til bilen din.

I tillegg til å ha et dedikert verksted som er dyktige på bilglass, service, EU-kontroll og skader, selger vi også nye og nesten nye biler.

Vil du vite mer om våre tjenester og hva vi kan gjøre for deg? Ta kontakt eller kom innom din lokale Møller Bil forhandler i dag!

Bestill reparasjon av din rute online

Registrer skaden din i Mitt Bilhold så slipper du å kjøre til verkstedet på forhånd.

Mitt Bilhold

Er du kunde av Møller Bil, kan du enkelt bestille verkstedtime gjennom appen Mitt Bilhold. Her kan du bestille reparasjon, enten det gjelder steinsprut i bilglass eller større skader.

Digital verkstedbestilling

Med Digital verkstedbestilling får du alt en bileier trenger å tenke på i én tjeneste. Logg på i nettleseren eller last ned appen.