Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

Bilglass

Visste du at du kan reparere steinsprutskader eller skifte bilglass hos oss? Det er ingen kostnad for deg å utbedre steinsprut så lenge du har kasko eller delkasko. Må du skifte hele ruten er det samme egenandel uansett hvilket verksted du bruker.

Bestill reparasjon av din rute online

Registrer skaden din i Mitt Bilhold så slipper du å kjøre til verkstedet på forhånd.

Kontakt oss om du lurer på noe eller ønsker å bestille verkstedtime

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre retningslinjer for personvern. Les mer her.

 

Vi monterer kun originale deler

Hos Møller Bil bruker vi kun originale bilglass med nøyaktig passform, korrekt farge og riktig tykkelse. Frontruten er en bærende del av karosseriet i bilen og en viktig del av sikkerheten. Derfor er det viktig å velge originalt bilglass i samsvar med fabrikantens krav, som monteres av faglærte mekanikere.

Du får alt du trenger til bilen din av høyeste kvalitet hos oss - fra dekk til viskerblader.

Våre dedikerte eksperter på ruteskift og rutereparasjon sørger for at all teknologi som er tilknyttet frontruten fungerer som det skal.

Skader fra steinsprut

En sprekk i frontruten repareres raskt og enkelt på ditt nærmeste Møller Bilverksted. Med tjenesten Skadetakst Online i Mitt Bilhold-appen, kan du enkelt registrere skaden, laste opp bilder og motta et uforpliktende pristilbud. Det er med andre ord ikke nødvendig å dra til verkstedet i forkant for befaring av skaden. Slik fungerer det:

  • Last opp fire bilder av bilruta
  • Motta beskrivelse og pristilbud på jobb som må utføres
  • Bestill time hos ditt foretrukne verksted direkte i Mitt Bilhold

Som bileier er det viktig at du ikke lar det gå for lang tid før skaden utbedres - en steinsprutskade vil nemlig sprekke opp ytterligere hvis du lar den være. Blir skaden for stor kan det bli umulig å reparere den, og i så fall må hele ruten skiftes. Det samme gjelder dersom det har kommet skitt og vann for langt inn i sprekken.

Hos Møller Bil hjelper vi deg med kvalitetsprodukter og originale deler. Vi kan reparere de fleste steinsprutskader raskt og enkelt. Bilen blir like sikker som før, og skaden vil knapt være synlig etterpå.

Les også: Periodisk kjøretøykontroll (PKK)

Frontrutens viktige egenskaper

En frontrute som har steinsprutskade kan være farlig i trafikken, fordi bilen mister noen av sine viktige egenskaper i forbindelse med kjøring og sikkerhet. Frontruten har flere egenskaper enn du kanskje er klar over:

  • Sikkerhet ved bilulykke: Frontruten gir støtte for kollisjonsputene når de blåser seg opp. For at dette skal fungere må frontruten være intakt.
  • Bedre ytelse: En original frontrute opprettholder sin effekt under kjøring. Den holder ute fartsvind og minimerer risting, så lenge den er intakt.
  • Stabilitet i glasset: Frontruten er en bærende del av karosseriet. Den utgjør 30% av alt som forhindrer karosseriet i å bli deformert ved et sammenstøt - så lenge den er intakt.

Så lenge du har kasko eller delkasko, er det ingen kostnad for deg å utbedre steinsprut på ditt Møller Bilverksted. Ved skifte av rute betaler du samme egenandel uansett hvilket verksted du bruker. Det er altså ikke dyrere å velge et Møller Bilverksted fremfor nisjeoperatører.

Originalt utstyr for kalibrering

Vi bruker toppmoderne og originalt utstyr for å kalibrere ved skifte av bilglass. Noen bilmodeller har et montert kamera på frontruten som sender opplysninger til sikkerhetssystemene på bilen. Dersom hele ruten må byttes ut, må dette kameraet kalibreres på nytt.

Ved å bruke originalt kalibreringsutstyr fra den respektive bilprodusenten, kan vi være helt sikre på at alt fungerer som det skal etter skifte av rute. Det kreves ingen kalibrering ved reparasjon av steinsprut.

Det er enkelt å bestille skadereparasjon online. Last opp et bilde av skaden, og send inn via Mitt Bilhold. Slik slipper du unødvendige besøk til verkstedet!

Digital verkstedbestilling

Med Digital verkstedbestilling får du alt en bileier trenger å tenke på i én tjeneste. Logg på i nettleseren eller last ned appen.