Om Møller Bil

Møller Bil har som ambisjon å være Norges ledende leverandør av bil og bilhold. Det håper vi du opplever når du besøker våre forhandlere.

Møller Bil AS er datterselskap av MøllerGruppen som er et familieeid selskap og ledende aktør i bilbransjen i Norge, Sverige og Baltikum.

 

Møller Bil er Norges største bilforhandlerkjede med 41 forhandlere og 9 skadesentre spredt over hele landet. Vi fører merkene Volkswagen, Volkswagen nyttekjøretøy, Audi og Skoda, og har Norges største utvalg av brukte biler.  Møller Bil har 2090 medarbeidere og er en av Norges største lærlingebedrifter.  Vår felles bedriftskultur bygger på våre grunnverdier ÅPEN OG ÆRLIG – INITIATIVRIK – OMTENKSOM – TYDELIG.

 

Møller Bil - en Miljøfyrtårnbedrift

De aller fleste Møller Bil forhandlere og skadeverksteder i Norge er Miljøfyrtårnsertifisert. 
Det betyr at virksomhetene har gjennomgått en miljøanalyse og oppfyller definerte bransjekrav. Miljøfyrtårn er et norsk, offentlig sertifikat. Ordningen støttes og anbefales av Miljøverndepartementet.

 

Kontakt

Spørsmål angående timebestillinger, prøvekjøring, delehenvendelser eller liknende -  kontakt en av våre forhandlere.

 

Andre henvendelser, garanti- og produktspørsmål sendes til avdelingen for kundehenvendelser hos importør Harald A. Møller.


For å kunne hjelpe deg så raskt og enkelt som mulig må du legge ved:

  • Registreringsnummer på bilen 
  • Navn 
  • Kontaktinformasjon
  • Evt forhandler

 

Postadresse:
Postboks 6671 Etterstad 
0609 Oslo

 

Besøksadresse:

Frysjaveien 31

0884 Oslo

Tlf: 24 03 33 00

 

Organisasjonsnummer: 

986 130 861